Over Kanters Klusbedrijf

Eigenaar Eugène Kanters heeft een opleiding als meubelmaker, interieurarchitect en bouwkundig ingenieur afgerond. Eugène Kanters heeft 25 jaar gewerkt voor de toonaangevende architectenbureaus. Met deze achtergrond kunt u bij Klusbedrijf Kanters ook terecht voor ontwerpen voor interieur en exterieur. Door de grote bouwkundige achtergrond en ervaring kunt u er zeker van zijn dat nieuw werk zo wordt uitgevoerd dat al uw werk zodanig optimaal wordt uitgevoerd dat het de tand des tijds lang kan doorstaan. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van hardstenen dorpels en neuten om verrotting te voorkomen.

Daarnaast heeft Klusbedrijf Kanters ook een meubelmakerij. Hier worden houten meubelen op maat ontworpen, gemaakt en voor u geplaatst. U kunt denken aan kasten, tafels, barmeubelen en tuinmeubelen. Ook lambriseringen, lijstwerk andere onderdelen voor uw woning worden door ons voor u op maat gemaakt.

Klusbedrijf Kanters heeft een goed netwerk van specialistische bedrijven, waarmee wordt samengewerkt om betere en financieel aantrekkelijke resultaten te krijgen. Deze worden voor u ingeschakeld indien uw project daar behoefte aan heeft, en door Klusbedrijf Kanters worden alle organisatorische en coördinerende werkzaamheden voor u uit handen genomen.

Al deze kennis gecombineerd met de jaren ervaring die Eugène heeft, maakt Klusbedrijf Kanters tot een bedrijf waar hoogwaardige kwaliteit wordt geleverd!